Specijalistička dermatovenerološka ordinacija

O nama

Mi smo Proderma

Specijalistička dermatovenerološka ordinacija.

Specijalistička dermatovenerološka ordinacija PRODERMA iz Niša stvara najbolje uslove za prevenciju, lečenje i rešavanje estetskih problema vaše kože. PRODERMA raspolaže sa najsavremenijom opremom i pozicionira se u sam vrh klinika iz ove oblasti u ovom delu Srbije, a i šire. Stručnost osoblja na čelu sa prof. dr Ivanom Binić postavlja PRODERMU u red klinika sa najvećim autoritetom iz oblasti dermatovenerologije u Srbiji i regionalnim zemljama. Klinika je osnovana 2012. godine i nalazi se na idealnom mestu u gradu, izolovana od gradske gužve i buke, saobraćajno pristupna i nadomak centralnog gradskog jezgra uz radno vreme prilagodljivo korisnicima usluga koje nudi PRODERMA.

"Dermatologija se mnogo promenila i stalno napreduje, a moja želja je da pacijentima pružim najbolji tretman i zato je važno da nega kože, briga o nečijoj koži prati svetske trendove." - prof. dr Ivana Binić

Naša ordinacija

Nalazi se na idealnom mestu u gradu, izolovana od gradske gužve i buke, saobraćajno pristupna i nadomak centralnog gradskog jezgra.

Zašto izabrati Prodermu